Ook jouw mening telt!

Voor het plaatsen van een bericht vind je aan de onderzijde van deze pagina een tekstkader. Schrijf hier je verhaal en klik op “reactie plaatsen”.
Belangrijk: lees eerst de gebruiksvoorwaarden voor de spelregels (pagina opent in apart venster).

684 reacties op ‘Gastenboek

 1. Hallo mijn naam is Ralph Vievermanns, woon in Geleen limburg ik ben op zoek naar een groepsfoto van ons bateljon (foto bij brand weg) nou ik ben opgekomen in Oirschot aug sept 92 41afdva als KN m109a3 b battery 4 maanden naar Seedorf
  Wachtmeester Treffers Burn Obbink Raas
  Nogmaals heeft iemand een groepsfoto
  Bedankt colega s

  1. Ben van andere lichting 41 AfdVA, maar zie op Facebook meer personen voorbij komen, Dienstmakkers NL besloten groep dat wel, maar niet moeilijk om toe treden. Van de SSV-bt hebben we ook nog een aparte groep en ook de Bravo beren hebben een aparte groep.

 2. Henri Bos, lichting 87-3. Eerst de militaire opleiding gehad in Utrecht. Daarna de technische opleiding in Soesterberg. Onderhoudsmonteur geschutskoepel YPR765. In Eindhoven de rijopleiding gevolg. Daarna paraat in Seedorf bij 42 PAINFBAT SSV CIE. Donders mooie tijd gehad.

 3. Ik heb met veel plezier de website gelezen. Ik, Lammert de Boer, lichting 85-5 en 1 jaar Seedorf heb mooie herinneringen aan Seedorf.
  Ik heb een vraag: ken jij ex militairen die een dienstongeval hebben meegemaakt? Ik heb eind 1986 een ongeval gehad en krijg sinds jaren een miva van 25%. Ik zou graag mijn ervaringen willen delen met lot genoten en natuurlijk ervaringen van anderen horen.

  Alvast hartelijk dank voor je reactie.

  Lammert de Boer
  Neuss Duitsland

 4. Ben op zoek naar een maat.
  77. 78 . Hebben op de zelfde kamer gelegen.
  Staf staf.
  Hij zat op een takeldoos en ik op een 578 berging.
  De naam Emiel Enenaam.

 5. Sjaak Bareman 72-4 Seedoorf 41ZVE Huzaren van Boreel Ik ben van de 16 maanden diensttijd er 12 in Seedorf geweest als geschutsmonteur voor de 4 AMX13 tanks. Misschien was ik daar niet helemaal op m,n plaats omdat ik steeds 5 weken van huis als heel naar ervaarde. Ook goed om op m,n 19e een lekker van huis te zijn en lekker te drinken met m,n maten daar. Bier 0,25 pf en 320, DM soldij is toch 1200 biertjes per maand om m,n heimwee te onderdrukken. Wel een goed maten gevoel en elkaar helpen. ik Ben nog steeds trots op m,n zwarte baret. 2 grote oefeningen meegemaakt octo alter en nog eentje. Mochten er dienstmaten dit lezen dan graag contact. Bas een brabo had ik dit voorjaar even contact mee, heel fijn. elukkig aten wij apart in een eigen kleine cantine, gezellig en lekker bij mekaar, ipv de grote vr…schuur. groeten Sjaak

 6. Hallo,ben op zoek naar oude natopeuken van de lichting 71-3 41 Genie bateljon opgekomen in de Lunnetenkarzerne te Vucht?,en na vier maanden opleiding voor een jaar naar Seedorf!

Plaats je bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s