Voordat je aan de slag gaat:

Scan je foto’s in de hoogst mogelijke resolutie voor de beste weergave op de website (liefst tussen 150 en 300 dpi). Graag losse afbeeldingen in plaats van de scan van een volledige pagina uit je fotoalbum.
Aanbevolen wordt om je foto’s te voorzien van onderschriften, alhoewel dit niet verplicht is. Toegevoegde informatie (zoals lichting, onderdeel, gebeurtenis, eventuele namen etc.) geeft enorme meerwaarde aan je album!

Wil je foto’s delen voor publicatie op deze website? Dat kan op 2 manieren:

1. Gescand materiaal

Betreft het slechts een klein aantal foto’s met een gezamenlijke bestandsgrootte van minder dan 20 MB dan kun je deze rechtstreeks mailen naar: seedorf40@gmail.com

2. Gescand materiaal (meer dan 20 MB)

Bij grotere hoeveelheden kun je het beste gebruikmaken van “We Transfer”. Deze dienst is gratis (tot 2 GB), eenvoudig in gebruik en je hoeft er geen software voor te installeren. Kies op het hoofdscherm van WeTransfer voor inloggen, en vervolgens kun je daar een gratis account aanmaken. Op dit schema kun je zien hoe het werkt:

afb-wetransfer

Er wordt je vooraf per mail een verificatienummer toegestuurd. Vul dit in op de WeTransfer website, en de upload kan beginnen.

Let op: wacht totdat de volledige transmissie heeft plaatsgevonden; er verschijnt een aparte boodschap op je scherm dat de verzending succesvol is verlopen!