De huisregels

Het plaatsen van een bericht in het gastenboek is alleen mogelijk als je een e-mailadres invult. Dit is niet zichtbaar op de website, en zal ook nooit aan anderen worden verstrekt. Je privacy is dus gewaarborgd!

Bij het aanmaken van een bericht verschijnt een kader waarin je de URL van je eigen website of facebook pagina kunt plaatsen. Als je dit gegeven hebt ingevuld vormt je naam een directe link naar je webadres.
Verwijs hiernaar als je wilt dat lezers je website bezoeken, bijvoorbeeld door te schrijven [klik op mijn naam voor meer informatie], want…

het is absoluut niet toegestaan om weblinks, mail- of overige adresgegevens en telefoonnummers in een bericht te verwerken; deze worden zonder overleg uit de tekst verwijderd.

Commerciële boodschappen, verhalen die niet in relatie staan tot het thema van deze website alsmede berichten die steeds opnieuw worden geplaatst (om extra aandacht te genereren) zullen eveneens worden uitgesloten.


Geen forum!

Je kunt op een bericht reageren (klik op ‘beantwoorden’) maar let wel: het gastenboek is geen forumpagina, dus ook niet bedoeld om over en weer discussies met elkaar te voeren. Partijen kunnen echter wel met elkaar in contact worden gebracht om hun ‘gesprek’ buiten de website voort te zetten.

Wil je graag rechtstreeks corresponderen met iemand die een post in het gastenboek heeft geplaatst? Stuur dan een mail naar seedorf40@gmail.com en dien een contactverzoek in.
Zowel de afzender van een bericht als degene die contact zoekt zal door Seedorf40 worden benaderd met de vraag of men akkoord gaat met het uitwisselen van mailgegevens. Pas na instemming van beide partijen zal Seedorf40 deze informatie aan belanghebbenden verstrekken.


Hou het netjes…

Het spreekt vanzelf dat berichten die in strijd zijn met de algemeen geldende fatsoensregels z.s.m. verwijderd worden. Dit levert tevens een permanente ban op voor de afzender. Voor hem/haar zal het niet langer mogelijk zijn om een bericht aan het gastenboek toe te voegen.

naar gastenboek