Eindejaarsgedachten…

Na een jaar afwezigheid wordt een oude traditie (sinds 2012) in ere hersteld op de Seedorf40 website: de mogelijkheid tot het plaatsen van een persoonlijke eindejaarsbericht. Je bereikt hiermee duizenden kijkers, onder wie zich misschien ook wel een aantal oud-dienstmaten bevinden die je inmiddels uit het oog bent verloren…

Vooral in deze tijd die wordt beheerst door allerlei coronabeperkingen, is de behoefte aan contact erg groot, en dat geldt ook voor personen waarmee je in een ver verleden lief en leed deelde, zoals je compagniegenoten. Maar ook door andere bezoekers zal je boodschap met veel belangstelling worden gelezen, tot welke lichting of onderdeel ze ook behoorden. Want ook zij zijn ooit besmet geraakt met een virus – in positieve zin – en dat uit zich nu aan warme herinneringen aan hun diensttijd in Duitsland.

Reach out!

Een kerst- of nieuwjaarswens is snel geplaatst en blijft zichtbaar op de website t/m 6 januari aanstaande. Dat kan op deze pagina.

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021.